Menu

Jobba på AQC

Att jobba på AQC

På AQC jobbar våra konsulter med ett stort mått av egen frihet. De är fast anställda, men ändå så nära egenföretagare man kan komma. Var och en har utrymme och tar eget ansvar för att på bästa sätt sköta sitt uppdrag och för att investera i sig själv och sin egen vidareutbildning.

Våra konsulter är delaktiga i utvecklingen av företaget. Tillsammans skapar vi det konsultbolag vi själva skulle vilja arbeta i, med stark vilja att hjälpa våra kunder samt med lust och nyfikenhet som naturliga delar i verksamheten. Delaktighet och en stark känsla för varumärket gör att var och en agerar för att säkerställa det goda omdöme företaget har.

Vi ingår i små kompetensgrupper med korta beslutsvägar. Vi känner varandra, ser det som en självklarhet att hjälpa varandra och står för en öppen, rakryggad kommunikation. Det är ett koncept som sedan starten bidragit till att vi har hög trovärdighet samt långsiktiga och hållbara relationer med såväl medarbetare som kunder. Som komplement till våra egna konsulter samarbetar vi även med enmansföretagare samt mindre konsultföretag. De driver sina egna verksamheter men ingår i vårt nätverk och är involverade i vår verksamhet. 

Vill du jobba hos oss?